GYIK

Gyakori kérdések

Mit kínál a Bőség Bútor?
Üzletünkben számos hazai bútor gyártó terméke megtalálható a kárpitos bútoroktól kezdve a szekrénysorokig, de kínálatunkban az egyedi bútorok is kiemelt szerepet kapnak. Ezt tükrözi szlogenünk is: “Álmodja meg bútorát, mi rövid határidővel legyártjuk.” A Bőség Bútornál azt valljuk, hogy ha valaki betér a bútorboltunkba, akkor onnan az egész lakását kedve szerint berendezhesse, így nem szakosodtunk csak egyfajta termékkategóriára, nálunk minden megtalálható, amely egy otthon berendezéséhez szükséges.

Miért pont a Bőség Bútort válasszuk?
A széles bútor kínálatunk mellett, üzletünk extra szolgáltatásainak minősége is magas. Vállalunk többek között kiszállítást és összeszerelést, helyszíni mérést, személyes tanácsadást, az egyedi bútorokhoz látványterv készítését. Üzletünk előnye az, hogy nagyon rugalmasak vagyunk a szolgáltatásokat illetően, igyekszünk vásárlóink igényeit a lehető legnagyobb mértékben kielégíteni.

Hogyan történik üzletükben a bútor vásárlás és mi a szolgáltatások menete?
Miután betér az üzletünkbe, az ott található szakképzett alkalmazott igény esetén segítséget nyújt Önnek, megmutatja a termékeinket, felméri az igényeit és tanácsokat ad, vagy egyedi rendelés esetén vázlatos rajzot készít a kívánt bútordarabról és arra árajánlatot kér Önnek. Ez katalógus termék esetén azonnal megtörténik, egyedi bútor esetén az asztalossal való egyeztetés után értesítik a részletekről. A termék kiválasztása után következik a papírok kitöltése, és szükség esetén a szállítási, illetve az egyéb felmerülő költségek egyeztetése. Rendelés esetén az árucikk megérkezéséről és a szállítás időpontjáról telefonon egyeztetünk Önnel.

Hogyan lehet megközelíteni a Bőség Bútort?
Az üzlet Kaposváron a Cseri városrészben helyezkedik el a volt Cseri ABC helyén. Legkönnyebben a Cseri út felől tudja megközelíteni a bútor boltunkat. Bútor üzletünk előtt közvetlenül található a Cseri úton a Tompa Mihály utcai buszmegálló.

Van parkolási lehetőség a közelben?
Közvetlenül a bútorbolt előtt saját, ingyenes parkoló várja vásárlóinkat.

Vannak akciós bútorok?
Folyamatosan hirdetünk meg különböző akciókat egyes termékekre vonatkozóan, amelyről üzletünkben vagy hirdetéseinkből tájékozódhat.

Mi az a bútorlap?
A bútorgyártás során olyan alapanyagokat használnak, amely szerkezeténél fogva részben vagy egészben kiküszöböli a tömörfa vetemedését. Ezt az alapanyagot nevezik bútorlapnak. A bútorlap középrészből és kétoldali borítólapból áll, amely a bútor színét adja.